Stukadoor Naarden

Op zoek naar een stukadoor in Naarden? Wij helpen je in iedere ruimte van je huis!

Stukadoor in Naarden nodig?

Ben je op zoek naar een professionele stukadoor in Naarden die jouw woning of bedrijfspand kan voorzien van gladde wanden en strakke plafonds? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij Stukadoor Almere ben je aan het juiste adres. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die zowel in particuliere woningen als bedrijfspanden werken. Onze standplaats is in Almere, Naarden is voor ons dus erg dichtbij.

Wij garanderen een perfect eindresultaat met een gladde afwerking, of het nu gaat om de badkamer(s), woonkamer of buitenwanden van jouw woning of bedrijfspand. Na het stucen ziet jouw ruimte er als nieuw uit.

Dus als je jouw huis of kantoorpand een opfrisbeurt wilt geven, neem dan vandaag nog contact op met Stukadoor Almere via 085 019 7078 en maak een afspraak. Wij helpen je graag verder.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken.

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Deze soorten stucwerk bieden wij aan

Wij bieden alle mogelijke soorten stucwerk aan. Wil jij bijvoorbeeld gaan behangen of saussen? Dan bieden wij behang- of sausklaar stucwerk aan. Maar naast deze soorten stucwerk bieden wij ook stucwerk aan zoals:

De keuze die jij maakt is sterk afhankelijk van persoonlijke voorkeuren. Maar ook van bijvoorbeeld de plaats waar jij wilt laten stucen. Wil jij bijvoorbeeld binnen, buiten of bijvoorbeeld je keuken of badkamer stucen. Iedere stucwerk heeft andere eigenschappen. Je zult dus begrijpen dat niet ieder stucwerk voor iedere ruimte is bedoeld. Wil je advies over het stucwerk dat het beste bij jouw wensen past? Bel ons voor advies

Vlag naarden

Werkzaam in heel Naarden

Waar je in Naarden ook woont, wij komen overal. Wij maken geen uitzondering voor specifieke wijken of gebieden. Het maakt voor ons niet uit of je nu in tuindorp keverdijk woont, Valkeveen of bijvoorbeeld een bedrijfspand hebt op het industriepark in Naarden. Wij komen langs en helpen jou met het stucen van alle ruimtes in je huis of bedrijf.

Hoe werkt het?

Werkwijze

We bespreken de situatie

Als het nodig is komen wij langs om de situatie te bekijken

Je krijgt een vrijblijvende offerte

Op basis van ons onderzoek krijg je een vrijblijvende offerte

We spreken een datum af

We kijken wanneer we het beste langs kunnen komen

Wij gaan voor je aan de slag

Jij kan lekker achterover hangen terwijl wij de klus klaren

Kosten voor een stukadoor in Naarden

De kosten beginnen vanaf 8,- per  m2. Wat de exacte kosten zijn kan erg variëren. Dit komt doordat iedere situatie anders is. Om een muur egaal en vlak te maken heeft de ene muur meer stucmiddel nodig dan de andere muur. Hierdoor kunnen de kosten hoger of juist lager uitvallen. Om toch een indicatie te geven van de tarieven hebben wij een indicatie tabel gemaakt. 

Behang- en sausklaar 8,- tot 20,- per m2
Pleisterwerk 8,- tot 20,- per m2
Raapwerk 15,- tot 30,- per m2
Sierpleister 12,- tot 23,- per m2
Schuurwerk 15,- tot 20,- per m2
Beton Ciré Prijzen op aanvraag
Spacspuitwerk 8,- tot 12,- per m2
Voorstrijken 2,- tot 4,- per m2

*Prijzen kunnen fluctueren en afwijken van bovenstaande tabel.

Exacte prijzen weten? Vraag een gratis offerte aan.

Stucwerk
Plafond stucen met Stukadoor Harderwijk

Voordelen van stucwerk

Jouw woning in Naarden laten stucen kent veel voordelen. Voor jouw gemak hebben wij een aantal voordelen opgesomt:

  • Gladde en strakke wanden
  • Groter ogende ruimtes
  • Valt onder de btw korting
  • Waarde verbetering
  • In alle kleuren aan te brengen
  • Waterbestendig stucwerk
  • Binnen en buiten mogelijk

Natuurlijk kent het stucen van een woning meer voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het monteren van een keuken. Dit gaat stukken makkelijker op een gestucte muur, dan op een ongelijke muur.

Stukadoorslamp

Wil jij ook je woning in Naarden laten stucen?
Kies voor Stukadoor Almere

Ben jij ervan overtuigd dat stucen ook de oplossing is voor jouw woning? Dan nemen wij graag alle zorgen uit handen. Omdat stucen bijna een ambacht is, snappen wij dat het spannend kan zijn om dit zelf te proberen. In veel gevallen kun je de situatie alleen maar verslechteren, wanneer je dit nog nooit eerder hebt gedaan. Daarom zeggen wij ook vaak: “goedkoop, is duurkoop” Laat het aan een professional over en je hebt een beter, en op termijn, een goedkoper eindresultaat.

Heb je alsnog vragen over jouw specifieke situatie? Of wil je graag dat wij je woning stuken? Bel dan naar 085 019 7078. Wij staan voor je klaar!

Tarieven

Vanaf 8,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredensheids garantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Veel gestelde vragen

Wat doet een stukadoor?

Een stukadoor helpt jou je woning te verfraaien. Een stukadoor zorgt ervoor dat beschadigde of ongelijke wanden of gevels er weer strak, fris en als nieuw uitzien. Het meeste stucwerk bestaat uit specie, gipsmortel en pleisterwerk.

Wat kost een stukadoor?

Stucen begint al vanaf 8,- per m². Om vaste tarieven voor alle soorten stucwerk te benoemen is lastig. Er zijn te veel verschillende factoren die invloed hebben op het stucwerk. Zoals dikte die aangebracht moet worden, de keuze van het materiaal en bijvoorbeeld de kleur.

Het hangt er namelijk heel erg vanaf hoeveel er gestuuct moet worden en hoe dik de stuclaag aangebracht moet worden. Daarnaast is de keuze van kleur of stucwerk ook van invloed op de prijs. Een badkamer stucen is vaak duurder dan een wand in de woonkamer. Een badkamer wand moet veel beter tegen vocht kunnen.

Wanneer kan ik mijn muur behangen/verven

Stucwerk laten droogt met ongeveer 1mm per dag. Wanneer je muur is gestuuct met een stuclaag van 8mm betekent dit dat het 8 dagen zal duren voordat je kunt gaan verven of behangen

Hoelang moet stucwerk drogen?

Stucwerk droogt met ongeveer 1mm per dag. Hoe dikker de stuclaag hoe langer het duurt om te drogen. Wij brengen daarom altijd de juiste dikte aan, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kan.

Wat moet ik doen na het stucen

Wanneer het stucwerk klaar is moet je eerst wachten tot het stucwerk is opgedroogd. Wanneer het droog is kun je gaan behangen of schilderen. Je kunt er ook voor kiezen om wanden door ons te laten latex spuiten. Dan ben je verzekerd van egaal strakke wanden.

Wat is het verschil tussen pleisteren en stucen?

Pleisterwerk is vaak dunner dan raapwerk. Pleisterwerk breng je gemiddeld tussen de 2 en 4mm stucsel aan. Bij raapwerk is dit tussen de 8mm en 5cm.

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, wil je jouw klus bespreken? Of wil je een gratis offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier