Latex Spuiten Almere

Geef je woning een nieuw aanzicht. Laat hem door ons Latex Spuiten

Let op! Deze dienst leveren wij alleen na eigen stucwerk

Wat is Latex Spuiten?

Latex spuiten is het onder hoge druk aanbrengen van een verflaag. Deze kleurlaag is gemaakt van latexverf en is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Latexverf kan worden aangebracht op muren en plafonds. Wij gebruiken de beste vernevelaars. Omdat de nieuwste technologie wordt gebruikt, kan de verneveling van de verf betrouwbaar worden uitgevoerd. In dit geval krijg je dichte, streeploze muren.

Een ander voordeel van latexspray is dat het zeer snel kan worden opgezet – het meeste werk is het maskeren van de ruimte. Door de ruimte af te dekken, voorkom je dat alle verf in je spullen sijpelt. Het is een goed idee om de kamer leeg te maken voordat je muren en plafonds gaat spuiten. Bedek alles wat niet uit de kamer kan worden gehaald met folie. Wij gebruiken tape van hoge kwaliteit, zodat je zeker weet dat de verf er niet aan blijft plakken. Hierdoor zorgt stukadoor Almere voor een strakke wand afwerking.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Streeploos latex spuiten

Streeploze wanden

Als je er voor kiest om muren te spuiten met latex verf, dan kan de verf veel beter verdeeld worden dan wanneer je dit met een roller doet. Bij het rollen van een muur word de druk ongelijk verdeeld. Dit uit zich in zichtbare strepen op de muur.

Daarnaast is het grote voordeel dat spuiten vele malen sneller gaat dan rollen. Het afplakken van de vloer, het plafond en andere wanden is meer werk dan het spuiten. 

Je kunt latex op vrijwel iedere ondergrond aanbrengen. Toch brengt een glad gestucte muur het beste eindresultaat. Wil jij ook streeploze wanden? Bel ons!

Welke kleuren latex verf?

Latex verf kun je in iedere denkbare RAL-kleur krijgen. Er zijn veel verschillende soorten verf die gebruikt kunnen worden voor het spuiten van de wanden en plafonds. Waar een schilder op let is of de verf niet te dik is. Wanneer de verf te dik is zal deze de uitgang van de apparatuur blokkeren.

In nieuwbouw woningen wordt er vaak gekozen voor een witte kleur. Er zijn verschillende witte tinten. Deze worden vaak weergegeven als RAL kleuren. De meest bekende RAL kleur voor nieuwbouw woningen is op dit moment RAL 9016. Dit is een hagel witte kleur en geeft een heerlijk fris gevoel wanneer je de kamer in stapt.

RAL-kleurenkaart
Gespoten wanden

Welke ondergronden?

Latexverf kan op bijna elk oppervlak worden gebruikt. Latex is als gewone muurverf die zeer gelijkmatig op muren en plafonds kan worden gespoten.

Je kunt bijvoorbeeld latexverf spuiten op afgewerkte gipsplaat, stucwerk of pleisterwerk. Als je bijvoorbeeld een structuur pleisterwerk hebt en de kleur beu bent, dan breng je gewoon een andere kleur aan.

Voor het beste resultaat zijn gladde (sausklare) gestuukte wanden altijd aan te raden. Zo krijg je het mooiste eindresultaat en ziet de muur eruit als één groot geheel. Bovendien, zelfs als het licht er op schijnt, is de oneffenheid niet zichtbaar op de muur.

Specialist in nieuwbouw woning

Bij nieuwbouw wordt vaak eerst een dunne laag pleister aangebracht om alle wanden een gladde, egale afwerking te geven. Daarna worden de wanden en het plafond afgewerkt met latexverf. De wanden zijn airless en gespoten.

Wij kunnen jouw nieuwe woning binnen een aantal dagen afwerken. Wij gebruiken de hoogste kwaliteit verf om een ​​perfect resultaat te garanderen. Naast het feit dat latexspuiten zeer snel kan, bespaart het ook geld omdat er zeer weinig materiaalverspilling is.

Interesse in het spuiten van uw woning? Offertes zijn gratis, dus neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Nieuwbouwwoning spuiten

Tarieven

Vanaf 5,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Almere

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier