Tarieven

Wat kost een stukadoor

De prijzen op deze pagina’s zijn een richtlijn. Voordat we de werkelijke prijs kunnen geven, hebben we eerst meer informatie nodig over de uit te voeren werkzaamheden. In ele klus zijn er grote verschillen. Zo heeft de ene muur slechts 8 mm gips nodig en de ander heeft waarschijnlijk 4 cm gips nodig. Sommige muren vereisen minder reparatie dan andere. Het is daarom altijd aan te raden om vooraf te bellen. Een van onze experts kan komen om de klus op te nemen en een offerte te maken. Zo weet je vooraf waarvoor je betaalt en komt je later niet voor verrassingen te staan!

Tarieven Stukadoor Almere

Bij stukadoor Almere leggen zo nauwkeurig mogelijk uit wat de verwachte kosten zullen zijn per werkzaamheid. Onder voorbehoudt van typ- en/of schrijffouten. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Wat kost stucen?

Wij stucen wanden al vanaf 8,- per m². Hoe duur het uiteindelijk gaat worden hangt af van hoe dik het stucwerk aangebracht dient te worden. Dit is pas echt goed te bepalen als we bij jou thuis zijn geweest. Daarom raden wij altijd aan om ons even te bellen op 0341 12 34 56.

Wat kost Latex Spuiten?

Ook hier kunnen enorme prijsverschillen bestaan. Zo maakt het uit of je verf van sigma kiest of dat er een lokaal huismerk wordt gebruikt. Gemiddeld zitten zijn de ksosten voor latex spuiten tussen de 6 en 12,- per m². Ook voor deze klus raden wij aan om te bellen met ons 0341 12 34 56

Wat kost Spachtelputz aanbrengen?

Ook hier kunnen enorme prijsverschillen bestaan. Zo maakt het uit hoe dik het aangebracht dient te worden, maar ook de korrelgrootte is van invloed. Gemiddeld zit de prijs tussen de 12 en 15,- per m² Voor de juiste prijs kun je voor deze klus het beste met ons bellen op 0341 12 34 56

Wat kost het om ornamenten aan te brengen?

Ornamenten heb je in veel verschillende stijlen. De prijs van een ornament is sterk afhankelijk van het soort ornament dat je geplaatst wilt hebben. Ook variëren deze prijzen door het jaar heen en waar ze vandaan gehaald worden. Ook voor deze klus raden wij aan om te bellen met ons 0341 12 34 56

Wat kost sierpleister aanbrengen?

Wanneer je sierpleister aan wilt gaan brengen liggen de kosten gemiddeld tussen de 15 en 18,- per m² in enkele gevallen kan dit ook afwijken. Het hangt er ook van af voor welk sierpleister je wilt gaan. Ga je bijvoorbeeld voor Spachtelputz, Granol of Rustiekputz? Ook voor deze klus raden wij aan om te bellen met ons 0341 12 34 56

Wat kost Beton Ciré aanbrengen?

Beton Ciré is prachtig, maar ook erg kostbaar. Afhankelijk van de kleur die je kiest en de dikte waarin het aangebracht dient te worden zijn de kosten hiervoor tusen de 80 en 145,- per m². Het voordeel is dat het erg onderhoudsarm is. Dit wordt vaak op 1 of 2 muren gedaan of alleen in een badkamer. Ook op een woonkamer muur geeft dit een prachtig effect! Ook voor deze klus raden wij aan om te bellen met ons 0341 12 34 56

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Almere

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier