Sierpleister Almere

Geef je woning een nieuw aanzicht. Laat sierpleister aanbrengen

Wat is sierpleister?

Decoratief stucwerk (ook wel sierpleister genoemd) is stucwerk met een specifieke structuur. Heb je bijvoorbeeld stucwerk zonder structuur, dan heb je gladde en dichte wanden. Maar er is ook structureel stucwerk. Dit zie je steeds vaker terug in nieuwe woningen. Zo krijgt de woning meer karakter en oogt hij degelijker.

De granietkorrels versmelten met het gips en geven de wand een mooie, uniforme structuur. Een ander voordeel is dat als u kiest voor sierpleister, beschadigingen eenvoudig te herstellen zijn. Andere voordelen zijn dat sierpleister stoot- en krasvast is, direct in de door u gewenste kleur aan te brengen is, maar ook makkelijk overschilderbaar is en gemakkelijk af te werken.

Laat je woning aanpakken door een professional, bel stucadoor Almere.

 

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

sierpleister

Soorten sierpleister

Ga je voor sierpleister? Dan kun je een ander type kiezen. Er zijn verschillende structuren beschikbaar, zoals:

Spachtelputz (eventueel met glitter)
Granol
Rustieke Putz

Al deze soorten sierpleister hebben nagenoeg dezelfde eigenschappen. Het grootste verschil is de structuur. Wij komen graag bij u langs om het verschil te laten zien.

Welke kleuren sierpleister?

Sierpleister kunnen we in bijna elke kleur gebruiken. Zit jouw kleur er niet tussen? Maak je geen zorgen. Sierpleister is gemakkelijk te schilderen. Je kunt er ook voor kiezen om met latex te spuiten. Zo kunt u elke gewenste RAL-kleur op uw muur krijgen. Zelf rollen kan natuurlijk ook!

Ook als je sierpleister al oud is, is overschilderen prima. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het kiezen van de verkeerde kleur. U kunt uw muren altijd een nieuwe kleur geven.

Overtuigd van sierpleister? Laten we sierpleister in jouw huis aanbrengen!

RAL-kleurenkaart
Gespoten wanden

Welke ondergronden?

Sierpleister is niet eenvoudig op alle wanden aan te brengen. Voordat sierpleister wordt aangebracht, moeten de muren saus klaar worden gemaakt. Het verschil tussen saus klaar en behang klaar is dat de saus klare muuroppervlak gladder is.

Je bent er zeker van zijn dat jouw muren klaar zijn om geverfd te worden. Nadat de schilder de transparante muur heeft behandeld met een primer, kan sierpleister worden aangebracht

Voor het beste resultaat zijn gladde (sausklare) gestuukte wanden altijd aan te raden. Zo krijg je het mooiste eindresultaat en verschijnt de muur als een groot geheel met overal dezelfde structuur.

Tarieven

Vanaf 12,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Almere

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaringwerken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor besparen jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contactformulier