Contact

Veel gestelde vragen

Wat doet een stucadoor?

Met een stukadoor kun jij je woning verfraaien. Een stukadoor zorgt ervoor dat ongelijke wanden of gevels er weer strak, fris en als nieuw uitzien. Het meeste stucwerk bestaat uit specie, gipsmortel en pleisterwerk.

Wat kost stucen?

Stucen begint al vanaf 8,- per m². Om vaste tarieven voor alle oppervlakten te noemen is online niet te doen.

Het hangt er namelijk heel erg vanaf hoeveel er gestuuct moet worden en hoe dik de stuclaag aangebracht moet worden. Daarnaast is de keuze van kleur of stucwerk ook van invloed op de prijs. Een badkamer stucen is vaak duurder dan een wand in de woonkamer. Een badkamer wand moet veel beter tegen vocht kunnen.

Wanneer kan ik mijn muur behangen/verven?

Stucwerk droogt ongeveer 1mm per dag. Wanneer je muur is gestuuct met een stuclaag van 8mm betekent dit dat het 8 dagen zal duren voordat je kunt gaan verven en behangen

Hoelang moet stucwerk drogen?

Stucwerk droogt met ongeveer 1mm per dag. Hoe dikker de stuclaag hoe langer het duurt om te drogen. Wij brengen daarom altijd de juiste dikte aan, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kan.

Wat moet ik doen na het stucen?

Wanneer het stucwerk klaar is moet je eerst wachten tot het droog is. Wanneer het droog is kun je gaan behangen of schilderen. Je kunt er ook voor kiezen om wanden door ons te laten latex spuiten. Dan ben je verzekerd van egaal strakke wanden.

Wat is het verschil tussen pleisteren en stucen?

Pleisterwerk is vaak dunner dan raapwerk. Pleisterwerk breng je gemiddeld tussen de 2 en 4mm stucsel aan. Bij raapwerk is dit tussen de 8mm en 5cm.

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Almere

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaringwerken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor besparen jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier