Gipsornamenten Almere

Geef je woning een nieuw aanzicht, plaats gipsornamenten 

Wat zijn gipsornamenten?

Gipsornamenten worden gebruikt voor wand- en plafonddecoratie. Deze ornamenten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. Met deze decoraties oogt de kamer meteen ruim en onderscheidend.

Er zijn ornamenten voor lijsten die de randen van het plafond bedekken en sierlijke ornamenten voor hanglampen. Als u bijvoorbeeld een prachtig herenhuis heeft, kunt u genieten van nieuwe plafonds met behoud van de stijl van het jaar waarin het is gebouwd.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

plafond roset

Rozetten

Rozetten zijn plafondornamenten die in verschillende stijlen en verschillende formaten te bestellen zijn, van modern tot klassiek. Plafondrozen kunnen uw huis helemaal afmaken.

In totaal zijn er meer dan 100 soorten plafondrozetten te koop. Ze zijn er in verschillende maten. Handig want de ene ruimte biedt plek voor een groot rozet terwijl je in een toiletruimte waarschijnlijk maar een kleine rozet kwijt kunt. Ook als je woonkamer wat klein is, kan dit een leuk accent aan je huis geven door een klein rozet toe tevoegen aan het interieur.

Wil je karakter toevoegen aan je huis? En weet je niet hoe je gipsdecoratie het beste kunt aanpakken, maak dan nu een afspraak met een Stukadoor Almere.

Kooflijsten

Kooflijst is ontworpen om de rand van het plafond elegant af te werken. Deze ornamenten zijn er ook in verschillende stijlen. Het maakt niet uit of het een herenhuis, grachtenpand of nieuwbouw is. In alle stijlen zijn deze kooflijsten beschikbaar.

Kooflijsten zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en lengtes. Dit geeft je een ruime keuze. Nadat je de lijst hebt geplaatst, kun je ervoor kiezen om deze wit te laten of eroverheen te schilderen. Het garandeert in ieder geval een soepele overgang van wand naar plafond.

Het zetten van kooflijst is een zeer nauwkeurige en complexe taak. Het is daarom altijd aan te raden om een ​​professional in te schakelen.

kooflijst stukadoor

Tarieven

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Almere

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contactformulier