Spachtelputz Almere

Geef je woning een nieuwe look. Laat ons spachtelputz aanbrengen

Wat is Spachtelputz?

Spachtelputz is een sierpleister op kunststofbasis met een uniforme korrelstructuur. Deze constructie geeft je huis of kantoor een rustige en strakke uitstraling.

Deze afwerking is zeer aantrekkelijk en heeft een goede stoot- en kleurvastheid. Dit materiaal bevat steenkorrels die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Ze kunnen variëren van fijne texturen, bijvoorbeeld 0,5 mm, tot grove texturen met stenen tot 4 mm.

Spachtelputz kan het beste worden aangebracht op gladde, vlakke oppervlakken. Voor glad stucwerk voor uw woning kunt u contact met ons opnemen. Wilt u Spachtelputz op de muur plaatsen? Neem dancontact met ons op.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Stuc ondergrond

Ondergrond

Een glad oppervlak is belangrijk voor een juiste en effectieve hechting van spachtelputz aan muren. Als de muren ongelijk zijn, is pleisterwerk vaak de meest kosteneffectieve manier om ze voor te bereiden.

Voor het aanbrengen van pleisterwerk dienen de wanden eerst voorbehandeld te worden met een primer. Primers zorgen ervoor dat de ondergrond een geschikte ondergrond vormt voor een sterke hechting van het materiaal. Anders kunnen er stukken uit de muur vallen. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

Wil je er zeker van zijn dat het goed wordt aangebracht? Dan is uitbesteden de beste keuze. Maak vandaag nog een afspraak met Stukadoor Almere.

Welke kleuren Spachtelputz?

Een van de grote voordelen van spachtelputz is dat het in elke kleur kan worden aangebracht. Dit scheelt je later veel verf en tijd. Dit maakt het niet alleen mooi, maar ook efficiënter. Het bespaart ook enkele liters verf, het is dus ook nog eens beter voor het milieu.

Na verloop van tijd toch liever een andere kleur op de muur? Geen probleem! Gewoon schilderen met de kleur van jouw keuze. Je kunt ook kiezen voor een latexspray. Dit is een snelle en efficiënte manier om streeploze verf op muren aan te brengen.

 

RAL-kleurenkaart
bestaand pleisterwerk

Over bestaand pleisterwerk

Het heeft geen zin om spachtelputz over bestaand pleisterwerk aan te brengen. Het bestaande gips is waarschijnlijk droog. Wat er op dat moment gebeurt, is dat de sierpleister al het vocht uit de nieuwe spatelpleister trekt. Als dit gebeurd is de kans groot dat het nieuw aangebrachte pleisterwerk er af valt. Dit wil je natuurlijk niet.

Daarom is het raadzaam om de muren glad te strijken voordat u een nieuwe laag stucwerk aanbrengt. Hierdoor gaat het materiaal langer mee en worden klachten als scheuren en gaten in de muren voorkomen. Het is raadsaam om een specialist in te schakelen wanneer je garantie op het werk wilt.

Nieuwbouwwoningen

Gips wordt vaak op de verkeerde manier gebruikt in nieuwe gebouwen. Nieuwe woningen worden bij bewoning vaak blootgesteld aan plotselinge temperatuurschommelingen. Zo stook je vaak in één dag de temperatuur van een woning naar 20 graden omdat je de nieuwe woning wilt betrekken.

Snelle veranderingen in de temperatuur van uw huis vergroten de kans dat de materialen niet goed hechten. Hierdoor kan het materiaal snel gaan afbladderen of scheuren.

Bij het pleisteren in de winter de verwarming niet in één keer op 20 graden zetten. Stucwerk droogt het snelst bij 20 graden. Een te hoge temperatuur zal echter de hechting beïnvloeden. Zet daarom de kachel elke dag 1 graad hoger totdat deze 20 graden bereikt voordat u gips aanbrengt. Laat de kachel tijdens het drogen op deze temperatuur staan. Of zorg er voor dat de woning 20 graden is en wacht minimaal een week voordat je begint met stucen.

Nieuwbouwwoning spuiten

Tarieven

Vanaf 12,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Almere

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier