Beton Ciré Almere

Geef je woning een nieuw aanizcht. Laat ons Beton Ciré aanbrengen.

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is een pleister op betonbasis. Zeer duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Ciré-Beton zorgt voor een elegante uitstraling en brengt een gezellige en warme sfeer in de kamer. Er zijn veel verschillende voordelen, waaronder: Extreem duurzaam, sterk en waterdicht. Daarom wordt dit product veel gebruikt in badkamers.

Een ander groot voordeel van het gebruik van Beton Ciré in de badkamer is dat het naadloos is. Omdat er geen naden zijn, zal er minder schimmel in de badkamer komen. Daarnaast is het makkelijk schoon te maken. Daarom wordt het naast de badkamer ook vaak gebruikt in de keuken.

Dit product wordt altijd aanbevolen om door een professional te laten aanbrengen. Het is een erg kostbaar product, fouten kunnen daarom erg duur uitvallen. Voorkom onnodige hoge kosten door te kiezen voor Stukadoor Almere.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Beton Cire

Waarom kiezen voor beton ciré?

Beton Ciré heeft meerdere voordelen en is een van de meest populaire materialen voor het pleisteren van badkamers en keukens. De voordelen van Beton Ciré zijn:

 • Naadloze afwerking
 • Zeer hygiënisch
 • Zeer sterk en duurzaam
 • Elegante en moderne uitstraling
 • Geldt voor muren, vloeren en plafonds

Over het algemeen is het een zeer goede keuze om verschillende kamers van uw huis te vullen met Beton Ciré.

Welke kleuren Beton Ciré?

Dit product is in bijna elke kleur te bestellen. Een veel gekozen toepassing voor dit stucwerk is metaalstucwerk. Wilt je een industriële woning bouwen? Dan kun je ervoor kiezen om een ​​metallic look aan je muren toe te voegen. Dit ziet er geweldig uit in verschillende kamers, op trappen, enz. Maar het kan ook prachtig zijn om één muur in je woonkamer deze look te geven. Of onderdelen van je muur zoals een cinewall

Je kunt kiezen uit diverse basiskleuren, of RAL- of NSC-kleuren. Zo is er altijd een kleur die bij jouw interieur past.

Stuc je muren met Beton Ciré. Neem dan direct contact met ons op.

RAL-kleurenkaart
Ondergronden beton cire

Welke ondergronden?

Door de mooie samenstelling die dit middel heeft, kan het op een groot aantal verschillende ondergronden worden gebruikt. Hij is waterdicht en sterk genoeg om in elke kamer van je huis te plaatsen.

Hierdoor kunt u Beton Ciré zelfs op de natste plekken aanbrengen. Denk hierbij aan je badkamer, maar ook je keuken of bijkeuken natuurlijk. Niet alleen wanden, maar ook plafonds en vloeren zijn zeer geschikt om dit materiaal op aan te brengen.

Wilt u uw badkamer, toilet of keuken pleisteren? Of wil je een industriële woonkamer inrichten met metaalstucwerk? Neem dan contact op met ons, wij geven je een gratis offerte.

Prijs

Hoewel het een geweldig materiaal is voor het bedekken van muren, vloeren en plafonds. Blijft het een erg duur product. Het is een duurder product dan andere stucmaterialen, dankzij de hoogwaardige, onderhoudsvrije samenstelling. Specifieke Beton Ciré prijzen zijn op aanvraag verkrijgbaar. De kosten van dit materiaal zijn afhankelijk van de kleur, maar ook van de hoeveelheid werk die wij er aan hebben. Neem daarom contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Het voordeel is dat het erg sterk is en zeer hygiënisch is. Je hoeft niet veel te doen om het mooi en schoon te houden. Daarom is het de moeite waard om het door ons te laten plaatsen. Het gaat vaak langer mee dan bijvoorbeeld tegels en je hebt er op lange termijn veel minder onderhoud aan.

Stukadoorslamp

Tarieven

Op aanvraag

 

Bel 0341 12 34 56

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

  1. Jouw NAW gegevens
  2. Je telefoonnummer
  3. Geef aan wat er moet gebeuren
  4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Almere

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaringwerken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor besparen jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier