Stucen Almere

Geef je woning een nieuw aanizcht. Laat hem door ons stucen

Stucen almere

Stucen almere

Je woont in of rond Almere en bent op zoek naar een stukadoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw woning verbeteren? Dan raden wij aan om ongelijke wanden te pleisteren. Zo geef je bestaande muren een nieuwe look. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om verschillende delen van de woning te pleisteren. Kies bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer. Maar je kunt ook kiezen voor een verbetering in je badkamer of de buitenkant van je huis.

Je kunt ervoor kiezen om de muur opnieuw te pleisteren als u bijvoorbeeld Spachteputz of spuitplamuur heeft. Wanneer je deze ruwe textuur wilt verwijderen, is het handig om een stukadoor te bellen.

Z

Tevredenheidsgarantie

Zo hoef jij je nergens druk over te maken

Z

Verzekerd van kwaliteit

Wij werken uitsluitend met vakmannen

Z

Eerlijke prijzen

Door een efficiënte werkwijze kunnen wij lage prijzen bieden

Stucen Almere

Gladde wanden

Wanden

We krijgen vaak de vraag of we de wanden in de woon- en slaapkamer weer glad kunnen maken. Het antwoord is natuurlijk: ja! Onze ervaren stukadoors doen bijna niets anders. Stukadoor Almere heeft ervaren vakmensen aan het werk.

Je kunt ervoor kiezen om de muur te egaliseren met verschillende soorten stucwerk. Je hebt de keuze tussen stucwerk, decoratieve coating of gewaxt beton (Beton Ciré). Sommige stucstoffen kunnen direct met kleur worden gemaakt. Handig! Want dan hoef je niet na verloop van tijd te schilderen.

Badkamer stucen

Badkamer stucen

Je badkamer opknappen? Als je een moderne uitstraling wilt, is het laten stucen van je badkamer een goede oplossing. Houd er rekening mee dat je in de badkamer geen gewone stuc kunt aanbrengen omdat de ruimte vaak nat is.

In de badkamer heb je één van de volgende voegen nodig: Tadelakt, Microbeton, Beton Cire of Terrastone.

Het egaliseren van badkamerwanden is tegenwoordig erg populair. Waar tegelwerk altijd de boventoon heeft gevoerd, is het pleisteren van uw badkamerwanden in opkomst. Doordat je jouw badkamer opnieuw inricht, krijgt deze een frisse, moderne en hygiënische uitstraling. Ook creëer je meer rust in de badkamer.

Door het gebruik van de juiste materialen voorkom je schimmel in de badkamer. Dit komt vooral veel voor bij voegen tussen tegels. Als je het juiste product kiest, zit je zeker goed. Het onderhouden van uw badkamer is nog steeds een belangrijke factor om schimmel te vermijden.

Stukadoor aan het werk in het centrum van almere
Plafond stucen

Plafond stucen

Plafond stucen

Naast de wanden kunt u er ook voor kiezen om een plafond te laten stucen. Stukadoor Almere kan jouw plafonds gladstrijken. Het voordeel is dat je geen oneffenheden meer aan je plafond hebt. Het plafond kan de sfeer van een ruimte bepalen. Daarom wil je het natuurlijk snel geleverd hebben. Wij kunnen je daarbij helpen!

Of je nu kiest voor een effen plafond of een plafond met gipsdecoraties. Wij organiseren het voor jou! Wij begrijpen als geen ander dat je klassieke details wilt blijven zien in een klassieke woning. Daarom stemmen we de stucstijl af op jouw wensen.

Wil je een strak of traditioneel plafond? Neem dan contact op met stukadoor Almere. Wij regelen het werk van A tot Z! Maak snel een afspraak.

Buitenkant huis stucen

Buitenkant huis

Heeft de buitenkant van jouw woning een opknapbeurt nodig? Overweeg dan om het te laten stucen. Het geeft je een moderne en frisse uitstraling. Het ziet er jonger uit en de kans dat uw huis meer waard wordt is erg groot. Een goede keuze als je het ons vraagt. Wanneer je de juiste stucmiddelen kiest, kunt je jouw huis in verschillende kleuren laten uitvoeren.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Spachtelputz. Dan kun je de kleuren zelf bepalen. Dit scheelt veel schilderwerk. Uiteraard zorgen de mensen van Stukadoor Almere ervoor dat de afgewerkte woning waterdicht is.

Gladde wanden buitenkant huis

Tarieven

Vanaf 8,- per m²

Incl. materiaal

incl. btw

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden?

Samen zoeken we naar een oplossing.

 

Vraag gratis een offerte aan

Het is belangrijk dat je de klus zo specifiek mogelijk omschrijft. Geef in je mail in ieder geval de volgende onderwerpen aan:

    1. Jouw NAW gegevens
    2. Je telefoonnummer
    3. Geef aan wat er moet gebeuren
    4. Geef aan over hoeveel m2 het gaat

Wij sturen je zo snel mogelijk een offerte of maken een afspraak om de situatie te bekijken wanneer er iets niet duidelijk is.

Offertes zijn niet bindend wanneer de situatie anders is dan omschreven. Wij raden aan om te bellen voor een offerte. Dan kunnen wij duidelijke afspraken maken. 

Of bel

Waarom kiezen voor Stukadoor Almere

Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over het geleverde resultaat? Dan gaan wij door tot jij tevreden bent. De klant staat bij ons voorop!

eerlijke prijzen

Dankzij onze jarenlange ervaring werken wij erg snel en efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en bieden wij scherpe prijzen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste producten. Daardoor weet jij zeker dat je een hoge kwaliteit afwerking krijgt.

Waar wij mee werken

Materiaal

Klanten vertellen

“Deze harderwerkers hebben bij ons een aantal muren gestuuct in de kantine. Zeer tevreden over het geleverde resultaat”
AH Selhorstweg

“Verschillende elementen in onze showroom hebben wij laten stucen door Stukadoorsbedrijf Almere. Het is erg mooi geworden”
TotaalBED

“Onze wanden zijn op een snelle en goede manier gerepareerd door de werknemers van Stukadoor Almere”
KFC

Je kunt ons 24/7 mailen

Heb je vragen, Of wil je jouw klus bespreken? Neem dan contact op met ons!

Contact formulier